Még most kezdd el izzítani a participőt, bemelegíteni a buliruhát és forrósítani a fesztiválhangulatot, mert a nyári szezont már július elején megnyitjuk egy ütős MartFeszttel!

Less ki, ha imádsz zúzni… A Road, a Zorall és a Tankcsapda odaaprít az izzó estéknek, de a gyengédebb, női vonalat képviselve erősítésnek jön Rúzsa Magdi is.

Tarts velünk, ha épp bluesra ropnád… HOBO és Deák Bill Gyula hozzák a talpalávalót, perdülj táncra és élvezd a tüzes feelinget!

Ugye nem felejtetted, hogy príma felvidéki zenekaraink is vannak? Emmer Péter lemezbemutató koncerttel ugrik fejest a nagyszínpadnak, de Olivérsky és a Felvidéki Bandák Verseny három nyertes csapata: a Colerosa, a Túlontool és a Flashjet is perzselő akkordokat pendítenek.

Imádod a levegőt pumpálni és kattogni? Akár mai slágerek, akár régi dalok, Náksi, Katapult DJ és DJ Dominique kezei alatt csak úgy forognak a lemezek és pörögnek az ütemek…

Sőt, ha nem csak táncolni szeretnél, dalra is fakadhatsz! Egyrészt karaokeval készülünk számodra, ahol Te magad csinálhatod a hangulatot! Ám ha nem csak brahiból, hanem komoly szándékkal szeretnéd megvillantani énektudásod, a tehetségkutatót Neked találták ki.

Hogy ki a vagány a vidéken? Ez is kiderül!

És nem utolsó sorban ugyebár lesz nekünk egy szépségversenyünk is… A Felvidék Arca döntőjén a gyönyörű lányok mellé kiváló művészek is érkeznek.

Akár kicsi akár nagy,
akár éjjel akár nap‘,
legyen tánc, szóljon az ének,
gyere ki a Martra, ez a lényeg!

Éjjel-nappal MartFeszt!

X