A szervezők újra várják a bátor lányok jelentkezését, akik elég elszántak ahhoz, hogy megmutassák magukat ország-világ előtt. Nemzetközi modellügynökségek szerződésajánlatai, a hazai tervezők legújabb ruhakölteményei, sok utazás és kiemelt médiafigyelem várja a legszebbeket.

Mire számíthatsz?

Csillogás, nemzetközi modellkarrier előtt álló felvidéki lányok, hazai divattervezők új kollekciói, neves előadóművészek és sztárok. Mindez a Felvidék Arca szépségversenyen.

Kik jelentkezhetnek? 

A Felvidék Arca kreatív csapata várja azon 17-25 év közötti, modellkarrierre vágyó, hajadon, magyar lányok jelentkezését, akik elég elszántak, magabiztosak és csinosak.

Hol tudsz jelentkezni?

Ha szeretnél jelentkezni, akkor ezen a linken megteheted: jelentkezés található kérdőív kitöltésével megteheted. Természetesen jelentkezhetsz személyesen is: az április 5-én tartandó válogatónkon, ahol szakmai zsűri várja a lányokat.

Mi a válogatás menete? 

A válogató után a kreatív csapat összeül és kiválasztja a 12 döntős lányt, akik számára ekkor kezdődik az új élet. A szerencsés lányok részt vesznek a Felvidék Arca szépségversenyen, amely Szlovákia legnívósabb magyar nyelvű versenye.

Amit érdemes tudni a döntőről

A döntőt egy kemény, felkészítő tábor előz meg, ahol a koreográfián kívül a versenyzők megtanulják, hogyan kell helyesen mozogni a kamerák előtt, emellett szépségápolási, étkezési és mozgáskultúrával kapcsolatos szakmai beszélgetéseken vesznek majd részt. Elkészülnek az első profi portfóliók és több szakmabeli személy segít majd a döntősöknek felkészülni a médiában való szereplésre. A Felvidék Arca döntőjén a média számos képviselője lesz jelen. A verseny győztese és udvarhölgyei további határon túli, versenyen képviselhetik majd hazánkat..

A zsűriben több ismert, szakmabeli személy foglal majd helyet.

Felvidéki magyar lányok, kalandra fel! 

X