„Civilek szolgálatában”

IV. Civil információs nap a Martosi Szabadegyetemen 2018. július 7-én, szombaton 10.00 – 15.00 óra között

A Szövetség a Közös Célokért társulás immár negyedik alkalommal szervezi meg a magyarországi és felvidéki civil szervezetek részére a civil információs napot, amelyre ezúton szeretettel meghívjuk.

Program

Regisztráció: 10.00 órától a SZAKC – sátránál – Házigazda: Szinek János, a Szövetség a Közös Célokért munkatársa

A találkozó témái:

  • A magyar–külhoni magyar kapcsolatok erősítése, együttműködések építése, tájékoztatás az EU általános adatvédelemről hozott szabályzatáról, a személyes adatok felhasználási feltételeiről a civil szervezetek valamint a mikro-, kis-és középvállalkozások vezetői részére.
  • Az információs napon a magyarországi családtámogatási rendszerek (Köldökzsinór program) is bemutatásra kerülnek.

Vendégeink lesznek a Komárom-Esztergom megyei, Győr-Moson-Sopron megyei és a Pest megyei Civil Információs Centrumok (CIC) vezetői, munkatársai is.

Az információs nap keretében a Szövetség a Közös Célokért társulás szervezésében megrendezésre kerül a Családi vállalkozás nemcsak szlogen című fórum, amelyben a felvidéki családi vállalkozásokban dolgozó fiatalokat, szakértőket valamint a politikai és a gazdasági élet szereplőit is megszólítjuk.

A fórum kezdési időpontja: 12 óra

Helyszín: A Martosi Szabadegyetem előadósátra

A program házigazdája: Hideghéthy Andrea, Szövetség a Közös Célokért

A civil információs napra szeretettel várunk minden érdeklődőt, felvidéki és magyarországi civil szervezetek képviselőit. Kérjük, hozzanak tájékoztató anyagot a szervezeteitekről, amely az együttműködések építésében nagy segítség lehet.

A program díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezésüket, kérjük, 2017. július 3-ig jelezzék az alábbi elérhetőségeken: Bölcskei Tímea (+421908 116 931, dunaszerdahely@szakc.sk)

A rendezvény plakátja a következő linken érhető el: Martos_2018-plakat

 

Duray Miklós                                                                                      Hideghéthy Andrea

a SZAKC elnöke                                                                                 a SZAKC megbízott ügyvivője

 

 

Kelt: Pozsonyban, 2018. június 27-én

X