A Selye János Egyetem Karrier-tanácsadó Központja (KaTa) mindazok számára kínál programot a MartFeszten, akik már kerültek valaha stresszes helyzetbe.  Az előadások témái között szerepel a stresszelmélet atyjának, Selye Jánosnak az élete és munkássága, a diákok életében jelen lévő stressz, amit a dolgozatok és vizsgák is okoznak, továbbá a közösségi média lehetséges jövője. Azok számára is készülünk érdekes előadásokkal, akik már dolgoznak és úgy érzik, munkahelyükön kellemesebben is eltölthetnék az időt.

A stressz körül forog majd az udvar Martoson!

A Selye János Egyetem „szigete” a szabadegyetemen

Szeretnéd oldani a feszültséget a vizsgák előtt? Kíváncsi vagy, hová fajulhat a Facebook-függők élete? Érdekelne miért nem kapott Nobel-díjat a stresszelmélet megalkotója? Szeretnéd elkerülni, hogy 5 év munka után kiégj? Ha ezekre igennel válaszoltál a Martfeszt stresszudvarában a helyed!

A Selye János Egyetem Karrier-tanácsadó Központja (KaTa) a fesztivál alatt különböző előadásokkal, gyakorlatokkal várja azokat, akiknek az életében jelen van a stressz. Ha a napot a stresszudvarban töltöd, este biztosan lazán és nyugodtan mehetsz majd bulizni.

Ha ez nem lenne elég, a KaTá-sok egyéni tanácsadáson segítenek Neked a továbbtanulással a karriertervezéssel kapcsolatosan, de egy stresszinterjún vagy próbaállásinterjún is részt vehetsz, ha ki szeretnéd próbálni magad. Ha teljesen bizonytalan vagy, egy személyiségteszt kitöltése és kielemzése után biztosan könnyebb lesz eldönteni, hogy hogyan tovább. Az udvarban helyet kap majd egy stresszmentes pihenősarok is, ahol egy tea mellett feltöltődhetsz és stresszoldó technikákat is gyakorolhatsz.

SJE KaTa bemutató:

A Selye János Egyetem Karrier-tanácsadó Központja idén már hetedik éve működő egyetemi részleg. Mindazok számára rendelkezésre állnak, akik válaszokat és információkat szeretnének kapni az egyetemmel és az álláskereséssel kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Céljuk továbbá, hogy az álláskeresésben és elhelyezkedésben megfelelő és hasznos segítséget nyújtsanak, és hogy közvetlenebbé tegyék a kapcsolatot a (végzett) hallgatók és az egyetem között, valamint nyomon kövessék karrierjük alakulását. Küldetésük fontos része továbbá az is, hogy a hallgatók a szülőföldjükön leljenek boldogulásra. E cél érdekében folyamatosan bővítik a kapcsolati hálójukat – helyi vállalkozói köröket, cégeket és beruházókat szólítanak meg.

Csütörtök
9:30 – 11:00 – Szűcs István: Vágyakból valóság – interaktív előadás
Helyszín: Stresszudvar
11:00 – 12:00 – Holczhei Andrea: Stresszoldó masszázs – közös bemutató
Helyszín: Stresszudvar
13:30 – 15:00 – Ištvánik Norbert: Félelem vagy lehetőség? – jövőboncolgatás
Helyszín: Stresszudvar
15:30 – 17:00 – Lovász Veronika: Miért dolgozunk? – előadás
Helyszín: Stresszudvar

Péntek
9:30 – 11:00 – Ulbrik Zoltán: Selye János, a csodabogár bemutató, előadás
Helyszín: Stresszudvar
10:30 – 12:00 – PaedDr. Strédl Terézia, PhD.: Mit kell tudni a stresszről
Helyszín: Stresszudvar
13:30 – 15:00 – PhDr. Somogyi Alfréd, PhD.. Stressz-megnyugvás-lelki békesség
Helyszín: Stresszudvar
15:30 – 17:00 – doc. RNDr. Filip Ferdinánd, PhD.: Stresszmentes matematika – előadás
Helyszín: Stresszudvar

Nézd meg programjainkat >>

X