Nem szeretnél lemaradni a MartFeszt egyetlen percéről sem? Erre táborozóként van leginkább esélyed! Ráadásul egyetlen napra váltott sátorjegyed az egész hetes tábori alvásodat lefedi! Minek mászkálnál, ha maradhatsz is? Egy gonddal kevesebb, ha a fuvart nem kell naponta megoldanod…

A táborozós ajánlat pedig árban is valóban kedvező – bőven jutányosabb az utazgatásnál is: 5€/3x3m sátor, 10€/nagyobb sátor, arról nem is beszélve, hogy így egy sor olyan élményben lehet részed, mely a napi látogatóknak csupán részlegesen elérhető.

Az előző évekhez hasonlóan vizes játékokkal, mint a vizi foci, illetve felfújhatós medencékkel várunk, melyeket hűsölésre, heverészésre, vizicsatákra, is használhatsz. Ha pedig kíváncsi vagy, mi is az a fesztivál esküvő, gyere el és lesd meg saját szemeddel… Ki tudja, lehet még a Te fejed is bekötik a végén!

Ezen csalogató programok miatt is érdemes bevállalnod a MartFesztet egész hétre! És ha ez nem lenne elég pajkos, és a gyerekkorod játékait is szeretnéd nagyként, nagyban, nagyon kipróbálni, akkor az óriás jenga és az óriás sakk is rád várnak.

Légy része a játéknak és éld újra gyerekkorod, kicsit másként. Szedd össze a baráti társaságod, osztálytársaid, csoporttársaid, a tesókat és az uncsitesókat, fogd meg a párodat és verjétek fel sátratokat a Marton, mert egy ízig-vérig fesztiválos így tesz!

 

X